ДКСК ќе достави анализа до ОЈО ГОКК за постапувањето на институциите при склучувањето на договорот со „Бехтел и Енка“

Ако се земе во предвид дека договорот за градење на 109 километри автопат во вредност од 1,3 … Продолжи со читање ДКСК ќе достави анализа до ОЈО ГОКК за постапувањето на институциите при склучувањето на договорот со „Бехтел и Енка“