ДКСК: Две лица што конкурирале на места за кои се барале припадници на друга етничка заедница ја открија нефункционалноста на балансерот за вработување административци

Од Антикорупциска предлагаат во новиот Закон за вработени во јавниот сектор и Законот за административни службеници или … Продолжи со читање ДКСК: Две лица што конкурирале на места за кои се барале припадници на друга етничка заедница ја открија нефункционалноста на балансерот за вработување административци