ДИЦ: Комисија ќе прегледува вибер-групи, ќе утврдува кои ученици препишувале и дали ќе им се поништи тестот по мајчин јазик од државната матура

Ќе дадат предлог до Министерството за образование и наука, како што најави Михајловска, но и до новата … Продолжи со читање ДИЦ: Комисија ќе прегледува вибер-групи, ќе утврдува кои ученици препишувале и дали ќе им се поништи тестот по мајчин јазик од државната матура