Директорот на статистика смета дека изборите и пописот нема да се преклопат ако се гласа на 24 октомври

Според директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски, може да се избегне преклопување на термините за … Продолжи со читање Директорот на статистика смета дека изборите и пописот нема да се преклопат ако се гласа на 24 октомври