Директорот на Клиничкиот центар на Србија: Двајца ученици и наставничката се стабилни, третиот ученик е подобар, но сепак критичен

Што се однесува до четвртиот пациент, тој дојде со тешки, сложени, прострелни повреди на градниот кош, вратот … Продолжи со читање Директорот на Клиничкиот центар на Србија: Двајца ученици и наставничката се стабилни, третиот ученик е подобар, но сепак критичен