Директорот на ФЗО: Со премиерот донесовме одлука платите на вработените да останат исти до мај

Вработените во ФЗО бараа платите годинава да им бидат во висина на декемвриската плата од 2023 година, … Продолжи со читање Директорот на ФЗО: Со премиерот донесовме одлука платите на вработените да останат исти до мај