Директорот на ЕСМ до Мицкоски: Јави им се на компаниите со кои имаш контакти и побарај да достават официјални понуди

Директорот на ЕСМ беше дециден дека доколку евентуално пристигнатите понуди ги исполнуваат овие критериуми и доколку овие … Продолжи со читање Директорот на ЕСМ до Мицкоски: Јави им се на компаниите со кои имаш контакти и побарај да достават официјални понуди