Директорот на АНБ го обвини Ковачки за оддавање класифицирана информација

Станува збор за неодамнешната објава на Фејсбук на пратеникот и член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган … Продолжи со читање Директорот на АНБ го обвини Ковачки за оддавање класифицирана информација