Димовски за РСЕ: Дојавувачите на бомби стануваат дрски бидејќи не можеме да ги откриеме

Навистина ова е голем проблем, за жал, ние сè уште го немаме изнајдено соодветниот модалитет и затоа … Продолжи со читање Димовски за РСЕ: Дојавувачите на бомби стануваат дрски бидејќи не можеме да ги откриеме