Димовски на затворена владина седница ќе реферира за случајот со контроверзниот Украинец Олександр Онишченко

Премиерот Димитар Ковачевски вели дека мора да се утврди одговорност за случајот. А, за 24 дена, како … Продолжи со читање Димовски на затворена владина седница ќе реферира за случајот со контроверзниот Украинец Олександр Онишченко