Димовски денеска не дојде да реферира за државјанството на Онишченко, седницата се одложи за в петок

Седницата беше закажана со барање Димовски да реферира како за Олександр Онишченко, за кого има национална потерница … Продолжи со читање Димовски денеска не дојде да реферира за државјанството на Онишченко, седницата се одложи за в петок