Димитров: Во два наврати бев принуден да се заканам со оставка

Вицепремиерот во заминување вели дека се заканил со оставка и пред премиерот Заев и пред министерот Османи … Продолжи со читање Димитров: Во два наврати бев принуден да се заканам со оставка