Димитров: Со интерпелација ВМРО-ДПМНЕ се става рамо до рамо со оние кои работат против македонските интереси

Вицепремиерот за европски прашања, Никола Димитров, оцени дека најавената интерпелација од ВМРО-ДПМНЕ ја става опозициската партија во … Продолжи со читање Димитров: Со интерпелација ВМРО-ДПМНЕ се става рамо до рамо со оние кои работат против македонските интереси