Димитров прв од Владата и првпат како вицепремиер ќе се соочи со интерпелација од опозицијата

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од вицепремиерот за европски прашања обвинувајќи дека тој со Заев не ги … Продолжи со читање Димитров прв од Владата и првпат како вицепремиер ќе се соочи со интерпелација од опозицијата