Димитров: Одговорите на барањата на Софија во декември ги усогласивме по тешки консултации и се основа за достоинствено решение

За специјалниот претставник на Владата за Бугарија, Владо Бучковски, кој вчера беше разрешен од Владата, рече дека … Продолжи со читање Димитров: Одговорите на барањата на Софија во декември ги усогласивме по тешки консултации и се основа за достоинствено решение