Димитриевски за Сител: Не му свртев грб на СДСМ, не сакам да сум дел од политички интриги на поединци

Во интервју за Сител градоначалникот на Куманово одговара на реакцијата од СДСМ, откако тој најави дека ќе … Продолжи со читање Димитриевски за Сител: Не му свртев грб на СДСМ, не сакам да сум дел од политички интриги на поединци