Димитриевски наспроти Илиевски во вториот круг за Куманово: Не знам кој Оливер ми е противкандидат

Градоначалничкиот кандидат на СДСМ, пак, го обвини досегашниот градоначалник дека уште пред првиот изборен круг се пазарел … Продолжи со читање Димитриевски наспроти Илиевски во вториот круг за Куманово: Не знам кој Оливер ми е противкандидат