ДИК предлага да се гласа и со пасошите со „Република Македонија“ ако се со важечки датум

Ваквата преодна одредба што би се вовела во Изборниот законик, како што вели првиот човек на ДИК, … Продолжи со читање ДИК предлага да се гласа и со пасошите со „Република Македонија“ ако се со важечки датум