ДИК не го прифати приговорот од „Европски фронт“ за прегласувањето Ларце

По разгледувањето на целиот избирачки материјал, претседателот на ДИК Александар Даштевски, рече дека се утврдило потполна иста … Продолжи со читање ДИК не го прифати приговорот од „Европски фронт“ за прегласувањето Ларце