ДИК: Излезноста во Маврово-Ростуше е над 50 отсто, во Центар Жупа е 46,30 отсто, во Тетово е 32,76 отсто

Гласачите места во Маврово-Ростуше, Центар Жупа и во Тетово се затворени, а Државната изборна комисија ги објави … Продолжи со читање ДИК: Излезноста во Маврово-Ростуше е над 50 отсто, во Центар Жупа е 46,30 отсто, во Тетово е 32,76 отсто