ДИК ги потврди повеќето кандидатски листи за пратеници

Неколку кандидатски листи, меѓу кои и на партијата Нова алтернатива, која неодамна ја презема актуелната градоначалничка на … Продолжи со читање ДИК ги потврди повеќето кандидатски листи за пратеници