ДИК ги потврди кандидатурите на седумтемина аспиранти за шеф на државата

По потврдата на кандидатурите сега, најдоцна до 28 март во ДИК треба да се одржи жребувањето со … Продолжи со читање ДИК ги потврди кандидатурите на седумтемина аспиранти за шеф на државата