ДИК ги објави официјалните резултати: Каде се избрани градоначалници во прв, а каде ќе се гласа во втор круг

Во две општини ќе се организираат нови избори, бидејќи не е исполнет законскиот цензус на гласање да … Продолжи со читање ДИК ги објави официјалните резултати: Каде се избрани градоначалници во прв, а каде ќе се гласа во втор круг