ДИК ги објави конечните резултати од изборите – официјализирана победата на Гордана Силјановска Давкова

Со денешното официјално објавување на конечноста на резултатите од неодамнешните избори, комисијата треба да достави извештај до … Продолжи со читање ДИК ги објави конечните резултати од изборите – официјализирана победата на Гордана Силјановска Давкова