ДИК: „Европски фронт“ изгуби, „Вреди“ доби еден пратеник по прегласувањето во „шестката“

Разликата во распоредот на освоени мандати е направена со прегласувањето во Општина Желино во изборната единица 6. … Продолжи со читање ДИК: „Европски фронт“ изгуби, „Вреди“ доби еден пратеник по прегласувањето во „шестката“