Џамбаски бесен поради договорот со Фронтекс: Ги прогласи Борисов и Петков за предавници на „бугарската кауза“

Џамбаски во објава на Фејсбук ги обвини бугарските политички партии кои обезбедија пратенички места во новиот парламент … Продолжи со читање Џамбаски бесен поради договорот со Фронтекс: Ги прогласи Борисов и Петков за предавници на „бугарската кауза“