Џафери за неискосената трева во дворот на Владата: Тоа е надлежност на Градот Скопје, а соодветен одговор од граѓаните доби и Арсовска на изборите

„Според процедурите и прописите, земјиштето околу Владата е сопственост и надлежност на Градот Скопје и според работата … Продолжи со читање Џафери за неискосената трева во дворот на Владата: Тоа е надлежност на Градот Скопје, а соодветен одговор од граѓаните доби и Арсовска на изборите