Џафери: С Македонија се приклучи кон сите рестриктивни мерки и санкции на ЕУ кон Русија

Заедно како учесници на овој прв парламентарен самит на Меѓународната Кримска платформа стоиме цврсто на страната на … Продолжи со читање Џафери: С Македонија се приклучи кон сите рестриктивни мерки и санкции на ЕУ кон Русија