Џафери побара да се испита што се случувало на Комисијата за контрола на АНБ

Комисиската седница, на која директорот на АНБ реферираше за улогата на Агенцијата во случајот со контроверзниот Украинец … Продолжи со читање Џафери побара да се испита што се случувало на Комисијата за контрола на АНБ