Џафери до Украинците: Денес сум Украинец, занемен и бесен што светот нема доволно силен глас да ѝ каже стоп на оваа безумна инвазија

Фактот што сум во Украина, им дава уште поголема тежина на моите активности како претседател на законодавниот … Продолжи со читање Џафери до Украинците: Денес сум Украинец, занемен и бесен што светот нема доволно силен глас да ѝ каже стоп на оваа безумна инвазија