Џафери до Милошоски: Немало средба со делегација од Чеченија туку со Европскиот муслимански форум за што има информација на собраниската веб-страница

Од кабинетот на Џафери велат дека на денот што се наведува во информациите на порталите, 8 јули, … Продолжи со читање Џафери до Милошоски: Немало средба со делегација од Чеченија туку со Европскиот муслимански форум за што има информација на собраниската веб-страница