Џафери: Ако изборите бидат на 8 мај, тогаш од крајот на јануари ќе треба да има техничка влада

Доколку изборите се на 8 мај и согласно уставните и законските рокови инаугурацијата на претседателот на државата … Продолжи со читање Џафери: Ако изборите бидат на 8 мај, тогаш од крајот на јануари ќе треба да има техничка влада