Детска порнографија има и кај дел од членовите на „Јавна соба 2“, активистите најавија марш за „будење“ на институциите

Од МВР уверуваат дека активно работат на случаите и сите материјали ги доставуваат во обвинителството. Завршено е … Продолжи со читање Детска порнографија има и кај дел од членовите на „Јавна соба 2“, активистите најавија марш за „будење“ на институциите