Дестатис: Македонија има најниски трошоци за живот во Европа

На пример, храната и безалкохолните пијалаци во Македонија се 62 отсто од просекот во Германија, со што … Продолжи со читање Дестатис: Македонија има најниски трошоци за живот во Европа