Деспотовски најавува кандидатура за лидер на СДСМ, предлага концепт во кој членовите на партијата ќе ги избираат функционерите во извршната власт

„Се создаде впечаток дека СДСМ не е доволно моќен во рамките на својата влада, каде што е … Продолжи со читање Деспотовски најавува кандидатура за лидер на СДСМ, предлага концепт во кој членовите на партијата ќе ги избираат функционерите во извршната власт