Дескоска за МИА: Уредбите може да имаат правно дејство и по вонредната состојба

Уредбите со законска сила се акти кои, како што посочува министерката, се на исто рамниште со законите … Продолжи со читање Дескоска за МИА: Уредбите може да имаат правно дејство и по вонредната состојба