Десетти ден протести во Бугарија: Се рецитираа стихови од Христо Ботев

Како што јавуваат медиумите во Софија, протести има и во повеќе европски престолнини, каде што бугарските заедници … Продолжи со читање Десетти ден протести во Бугарија: Се рецитираа стихови од Христо Ботев