Десетгодишно девојче пронајдено живо под урнатините 90 часа по земјотресот во Турција

Спасувачки тим од Анталија слушнал „звук под урнатините“ и го спасил девојчето по седум часа работа. Девојчето … Продолжи со читање Десетгодишно девојче пронајдено живо под урнатините 90 часа по земјотресот во Турција