Денеска завршува рокот за пријавување на листите за пратеници, се заклучува и Избирачкиот список

Се очекува членовите на ДИК да одржат седница и да информираат колку избирачи се запишани во Избирачкиот … Продолжи со читање Денеска завршува рокот за пријавување на листите за пратеници, се заклучува и Избирачкиот список