Денеска во Берлин почнува Самитот на Берлинскиот процес за Западен Балкан

За време на Самитот се очекува да бидат потпишани три регионални договори за мобилност, со кои земјите … Продолжи со читање Денеска во Берлин почнува Самитот на Берлинскиот процес за Западен Балкан