Денеска почнува конститутивната седница на новиот состав на Собранието

Според новиот Деловник за работа на законодавниот дом, конститутивната седница може да трае најмногу три дена, а … Продолжи со читање Денеска почнува конститутивната седница на новиот состав на Собранието