Денешните дојави за бомби се лажни, потврди МВР

Десет училишта, два трговски центри и кулите во „Џевахир сити“ денеска беа цел на дојавувачите Денешните дојави … Продолжи со читање Денешните дојави за бомби се лажни, потврди МВР