Ден на жалост во Косово по автобуската несреќа во која загинаа 10 луѓе

Денеска во Косово е ден на жалост во чест на жртвите од вчерашната автобуската несреќа во Хрватска … Продолжи со читање Ден на жалост во Косово по автобуската несреќа во која загинаа 10 луѓе