Демократски сојуз бара Пендаровски да не го потпише законот за дивоградбите

Демократскиот сојуз не го поддржува Законот за добивање правен статус на бесправно изградени објекти и бара претседателот … Продолжи со читање Демократски сојуз бара Пендаровски да не го потпише законот за дивоградбите