Демографски егзодус: Во 66 општини има помалку луѓе од пред две децении, само во 14 повеќе

Гостивар, Кичево и Струга заедно имаат 50 000 жители помалку отколку во 2002 година, покажува споредбата која … Продолжи со читање Демографски егзодус: Во 66 општини има помалку луѓе од пред две децении, само во 14 повеќе