Демерџиев лично го замолил Џамбаски да не доаѓа во Скопје: Строгите безбедносни мерки не беа неопходни, не сме дојдени да провоцираме

Демерџиев изјави дека е задоволен од организацијата на настанот и истовремено изрази жалење што бугарски државјани неколку … Продолжи со читање Демерџиев лично го замолил Џамбаски да не доаѓа во Скопје: Строгите безбедносни мерки не беа неопходни, не сме дојдени да провоцираме