Делегација на СПЦ предводена од патријархот г.г Порфириј на 23 и 24 мај во посета на МПЦ-ОА

Со радост му соопштуваме на верниот народ дека од 23 до 24 мај 2022 година, во посета … Продолжи со читање Делегација на СПЦ предводена од патријархот г.г Порфириј на 23 и 24 мај во посета на МПЦ-ОА