Дел од одземениот имот на Мијалков повторно на продажба преку јавно наддавање

Агенцијата за управување со одземен имот претходно ја спроведе продажбата на три одземени недвижности од ексшефот на … Продолжи со читање Дел од одземениот имот на Мијалков повторно на продажба преку јавно наддавање