Дел од новите градоначалници ќе направат простор за нови пратеници

Кој заминува од градоначалничко место, а кој влегува во парламентот по првиот круг од локалните избори Четворица … Продолжи со читање Дел од новите градоначалници ќе направат простор за нови пратеници