Дел од матурантите повторно на протест пред МОН – бараат кратење на материјалот за државната матура

Матурантите додадоа дека во текот на денот очекуваат средба со министерот за образование Јетон Шаќири, на која … Продолжи со читање Дел од матурантите повторно на протест пред МОН – бараат кратење на материјалот за државната матура